Pogosta vprašanja

Pomoč pri igranju Super Loto

 • 1. Igra Super Loto

  Super Loto je izredni krog igre Loto. Igrate ga lahko na kombinacijskem ali sistemskem listku. V posameznih poljih izbirate med številkami od 1 do 39. Izbrati morate najmanj 7 in največ 13 številk, za sodelovanje v igri Loto morate izpolniti vsaj eno polje.
  V igri Super Loto sta še dve dodatni žrebanji, in sicer za dobitke Super lotko ter Super loto plus. Pogoj za sodelovanje v igrah Super lotko in Super loto plus je sodelovanje v osnovni igri Super loto.

  V igri Super loto se Super sedmica žreba, dokler ni vplačana, vendar največ deset zaporednih krogov. Če tudi v desetem zaporednem krogu Super sedmica ni vplačana, vrednost sklada enakomerno porazdelimo med vse dobitke v igri Super loto. To velja tudi za dobitke Super lotko in Super 7 plus.
 • 2. Igraj sistem

  S klikom izberete najmanj 8 in največ 13 številk, število označite v vrstici Število X v polju. Izpolniti morate najmanj eno polje.

  Izbirate lahko med pogledom z enim poljem in pogledom s šestimi polji.

  Pri pogledu z enim poljem izbrano kombinacijo potrdite s klikom na gumb DODAJ in kombinacija se vam bo izpisala na listku na desni strani igralnega polja. V igri lahko poljubno kombinirate kombinacije po lastnem izboru in naključno izbrane kombinacije. S klikom na gumb Izberi naključno bo računalnik naključno izbral toliko številk, kolikor ste jih označili v vrstici Število X v polju. Naključno izbrano kombinacijo prav tako potrdite s klikom na gumb DODAJ.
  S klikom na gumb Hitri izbor na listku bo računalnik v vseh praznih poljih naključno izbral toliko številk, kot ste jih označili. Polja lahko dodajate in odstranjujete, izpolniti morate najmanj eno in največ pet polj.

  Pogled s šestimi polji je enak vplačilnemu listku na naših prodajnih mestih. Igrate tako, da izberete toliko številk, kolikor jih označite v vrstici Število X v polju. Lahko pa se odločite za Hitri izbor. V tem primeru bo računalnik naključno izbral 8 številk v vseh petih poljih. Izbrane kombinacije lahko poljubno spreminjate.
 • 3. Igraj kombinacijo

  S klikom izberete 7 številk v polju, kar predstavlja eno kombinacijo. Izpolniti morate najmanj eno polje.
  Izbirate lahko med pogledom z enim poljem in pogledom z desetimi polji.

  Pri pogledu z enim poljem izbrano kombinacijo potrdite s klikom na gumb DODAJ in kombinacija se vam bo izpisala na listku na desni strani igralnega polja. V igri lahko poljubno kombinirate kombinacije po lastnem izboru in naključno izbrane kombinacije. S klikom na gumb Izberi naključno bo računalnik naključno izbral 7 številk. Naključno izbrano kombinacijo prav tako potrdite s klikom na gumb DODAJ.
  S klikom na gumb Hitri izbor na listku bo računalnik v vseh praznih poljih naključno izbral 7 številk. Polja lahko dodajate in odstranjujete, izpolniti morate najmanj eno in največ deset polj.

  Pogled z desetimi polji je enak vplačilnemu listku na naših prodajnih mestih. Igrate tako, da označite 7 številk v poljubnih poljih ali pa se odločite za Hitri izbor. V tem primeru bo računalnik naključno izbral 7 številk v vseh desetih poljih. Izbrane kombinacije lahko poljubno spreminjate.
   
 • 4. Shranjen listek

  Shranjen listek Lota žal ne morete uporabiti za vplačilo Super Lota.
  Lahko pa ga dodate v košarico in le-to shranite. Shranjeno košarico boste lahko uporabili ob vsakem prirejanju Super Lota.
 • 5. Shranjena košarica

  Več listkov z izbranimi številkami lahko pred vplačilom (pred izbiro Vplačaj vsebino košarice) preprosto shranite v košarico s poljubnim imenom. Pri nadaljnjem igranju košarico v dodatnih možnostih igranja v rubriki Shranjene košarice preprosto poiščete, izberete in uporabite.
 • 6. Število Super lotkov

  Super lotko je šestmestna številka, ki jo naključno izbere računalnik in se izpiše na listku na desni strani igralnega polja, lahko pa jo izberete tudi sami, in sicer tako, da kliknete Moj lotko in izberete svoje številke.

  V žrebanju za dobitke Super lotko imate poleg štirih možnosti na voljo tudi polje za Moj lotko, s katerim lahko izbere samo eno Moj lotko številko.

  S klikom na posamezno možnost označite:

  • 0, če ne želite sodelovati v Super lotku,
  • 1 in Moj lotko, če želi sodelovati v Super lotku, s svojo izbrano številko,
  • 2 in Moj lotko, če želi sodelovati v Super lotku s svojo izbrano številko in z naključno številko,
  • 3 in Moj lotko, če želi sodelovati v Super lotku s svojo izbrano številko in z naključnima številkama.

  Lotko številke lahko tudi poljubno spreminjate, in sicer s klikom na zeleno puščico ob lotko številki, izpisani na desni strani igralnega polja ali s klikom na številko Moj lotko.

 • 7. Sodelovanje v Super lotu plus

  Super loto plus vam daje možnost, da z že izbranimi Super loto številkami sodelujete v dodatnem žrebanju za dobitke Super loto plus. Sodelovanje v igri ustrezno označite:
   
  • DA, če želite sodelovati v igri Super loto plus,
  • NE, če ne želite sodelovati v igri Super loto plus.