Pogosta vprašanja

Pomoč pri igranju Super Loto

 • 1. Igra Super Loto

  Super Loto je izredni krog igre Loto. Igrate ga lahko na kombinacijskem ali sistemskem listku. V posameznih poljih izbirate med številkami od 1 do 39. Izbrati morate najmanj 7 in največ 13 številk, za sodelovanje v igri Loto morate izpolniti vsaj eno polje.
  V igri Super Loto sta še dve dodatni žrebanji, in sicer za dobitke Super lotko ter Super loto plus. Pogoj za sodelovanje v igrah Super lotko in Super loto plus je sodelovanje v osnovni igri Super loto.

  V igri Super loto se Super sedmica žreba, dokler ni vplačana, vendar največ deset zaporednih krogov. Če tudi v desetem zaporednem krogu Super sedmica ni vplačana, vrednost sklada enakomerno porazdelimo med vse dobitke v igri Super loto. To velja tudi za dobitke Super lotko in Super 7 plus.
 • 2. Igraj sistem

  S klikom izberete najmanj 8 in največ 13 številk, število označite v vrstici Število X v polju. Izpolniti morate najmanj eno polje.

  Izbirate lahko med pogledom z enim poljem in pogledom s petimi polji.

  Pri pogledu z enim poljem izbrano kombinacijo potrdite s klikom na gumb DODAJ in kombinacija se vam bo izpisala na listku na desni strani igralnega polja. V igri lahko poljubno kombinirate kombinacije po lastnem izboru in naključno izbrane kombinacije. S klikom na gumb Izberi naključno bo računalnik naključno izbral toliko številk, kolikor ste jih označili v vrstici Število X v polju. Naključno izbrano kombinacijo prav tako potrdite s klikom na gumb DODAJ.
  S klikom na gumb Hitri izbor na listku bo računalnik v vseh praznih poljih naključno izbral toliko številk, kot ste jih označili. Polja lahko dodajate in odstranjujete, izpolniti morate najmanj eno in največ pet polj.

  Pogled s petimi polji je enak vplačilnemu listku na naših prodajnih mestih. Igrate tako, da izberete toliko številk, kolikor jih označite v vrstici Število X v polju. Lahko pa se odločite za Hitri izbor. V tem primeru bo računalnik naključno izbral 8 številk v vseh petih poljih. Izbrane kombinacije lahko poljubno spreminjate.
 • 3. Igraj kombinacijo

  S klikom izberete 7 številk v polju, kar predstavlja eno kombinacijo. Izpolniti morate najmanj eno polje.
  Izbirate lahko med pogledom z enim poljem in pogledom z desetimi polji.

  Pri pogledu z enim poljem izbrano kombinacijo potrdite s klikom na gumb DODAJ in kombinacija se vam bo izpisala na listku na desni strani igralnega polja. V igri lahko poljubno kombinirate kombinacije po lastnem izboru in naključno izbrane kombinacije. S klikom na gumb Izberi naključno bo računalnik naključno izbral 7 številk. Naključno izbrano kombinacijo prav tako potrdite s klikom na gumb DODAJ.
  S klikom na gumb Hitri izbor na listku bo računalnik v vseh praznih poljih naključno izbral 7 številk. Polja lahko dodajate in odstranjujete, izpolniti morate najmanj eno in največ deset polj.

  Pogled z desetimi polji je enak vplačilnemu listku na naših prodajnih mestih. Igrate tako, da označite 7 številk v poljubnih poljih ali pa se odločite za Hitri izbor. V tem primeru bo računalnik naključno izbral 7 številk v vseh desetih poljih. Izbrane kombinacije lahko poljubno spreminjate.
   
 • 4. Shranjen listek

  Shranjen listek Lota žal ne morete uporabiti za vplačilo Super Lota.
  Lahko pa ga dodate v košarico in le-to shranite. Shranjeno košarico boste lahko uporabili ob vsakem prirejanju Super Lota.
 • 5. Shranjena košarica

  Več listkov z izbranimi številkami lahko pred vplačilom (pred izbiro Vplačaj vsebino košarice) preprosto shranite v košarico s poljubnim imenom. Pri nadaljnjem igranju košarico v dodatnih možnostih igranja v rubriki Shranjene košarice preprosto poiščete, izberete in uporabite.
 • 6. Število Super lotkov

  Super lotko je šestmestna številka, ki jo naključno izbere računalnik in se izpiše na listku na desni strani igralnega polja.
  V žrebanju za dobitke Super lotko imate na voljo štiri možnosti. S klikom na posamezno možnost označite:
   
  • 0, če ne želite sodelovati v Super lotku,
  • 1, če želite sodelovati v Super lotku z eno Super lotko številko,
  • 2, če želite sodelovati v Super lotku z dvema Super lotko številkama,
  • 3, če želite sodelovati v Super lotku s tremi Super lotko številkami.
  Lotko številke lahko tudi poljubno spreminjate, in sicer s klikom na zeleno puščico ob super lotko številki, izpisani na listku na desni strani igralnega polja.
 • 7. Sodelovanje v Super lotu plus

  Super loto plus vam daje možnost, da z že izbranimi Super loto številkami sodelujete v dodatnem žrebanju za dobitke Super loto plus. Sodelovanje v igri ustrezno označite:
   
  • DA, če želite sodelovati v igri Super loto plus,
  • NE, če ne želite sodelovati v igri Super loto plus.