Pogosta vprašanja

Mobilna aplikacija

 • Kako pripravim listek?

   

  Pri posamezni igri desno spodaj izberite okroglo ikono za generator številk. Pri igrah Loto, Super Loto in TikiTaka z dotikom kroglice določite, koliko ševilk boste igrali. Kroglico nato potegnite v smeri puščice ali potresite telefon. Če vam je prikazana kombinacija všeč, nadaljujte s postopkom priprave listka. Dodatne kombinacije lahko pridobite tudi s pomočjo izbire ¨DODAJ NAKLJUČNO KOMBINACIJO¨ ali pa svoje najljubše številke izberite ročno. Ob koncu določite še druge elemente igre kot so sodelovanje v morebitnih dodatnih igrah, število žrebanj ipd.

 • Kako shranim listek?

  Ko se pripravi listek, ki ga želite shraniti, izberite gumb ¨NADALJUJ¨ ter možnost ¨SHRANI NA SEZNAM LISTKOV¨. Listek se bo shranil v meni ¨MOJI LISTKI¨ na seznam ¨PRIPRAVLJENI¨.


   

 • Kako povežem svoj igralni račun z aplikacijo?

  Na vstopni strani zgoraj desno izberite ikono za nastavitev in se prijavite s podatki svojega igralnega računa. Tako boste lahko vplačilo izvedli prek spleta ter vedno imeli vpogled v vsa svoja vplačila.

 • Kako vplačam listek preko spleta?

  Ko ste pripravili listek, ki ga želite vplačati, izberite gumb ¨NADALJUJ¨ ter možnost ¨VPLAČAJ PREK SPLETA¨. Preusmerjeni boste v svoj Igralni račun, kjer boste zaključili postopek vplačila. Preko spleta lahko ponovno vplačate že vplačane listke, ki jih najdete v meniju ˝MOJI LISTKI¨ - ¨VPLAČANI¨. Ob prijavi v igralni račun je potrebna nastavitev pin kode oziroma potrditev spletnega nakupa s prstnim odtisom ali obrazno prepoznavo. Ta vam zagotavlja dodatno spletno zaščito pri nakupu. Spremembo navedenih zaščitnih mehanizmov lahko izvedete z odjavo od vašega igralnega računa.

 • Kako vplačam listek na igralnem mestu?

  Ko ste pripravili listek, ki ga želite vplačati, izberite gumb ˝NADALJUJ¨ ter možnost ¨VPLAČAJ NA OKENCU¨. Prejeli boste informacijo o najbližjem igralnem mestu ter črtno kodo, ki jo pokažite prodajalcu.

 • Kako vplačam listek iz seznama shranjenih listkov?

  V meniju ¨MOJI LISTKI¨ - ¨PRIPRAVLJENI¨ izberite levo okroglo ikono posameznega listka, ki ga želite vplačati, nato pa v meniju naslovne vrstice izberite prvo ikono za vplačilo preko spleta ali drugo ikono za vplačilo preko igralnega mesta. Pri posameznem vplačilu lahko izberete do 10 listkov.

 • Kako odčitam potrdilo o vplačilu?

  V spodnjem meniju izberite ¨PREVERI KODO¨, nato pa v prikazano okence zajemite črtno kodo na potrdilu ali ročno vnesite 22-mestno številko. Prejeli boste sporočilo, ali je listek dobiten. Če žrebanje še ni izvedeno, podatke shranite in preverite po žrebanju.

 • Kako preverim rezultate?

  V spodnjem meniju izberite ¨REZULTATI¨ in prikazani bodo rezultati zadnjega žrebanja za vse igre. S klikom na pasico posamezne igre se prikažejo tudi rezultati preteklih žrebanj, za katere izplačila dobitkov še potekajo. Pri Lotu, Super Lotu, Eurojackpotu in Vikinglottu lahko preverite tudi vrednost in število dobitkov.

 • Kako si nastavim opomnik za vplačila?

  Na vstopni strani desno zgoraj izberite ikono za nastavitve in na seznamu vklopite igro, za katero želite opomnike, nato pa določite dneve in uro prejemanja.