Pogosta vprašanja

Mobilna aplikacija

 • Kako odčitam potrdilo o vplačilu?

  V spodnjem meniju izberite Preveri kodo, nato pa v prikazano okence zajemite barsko kodo na potrdilu ali ročno vnesite 22-mestno številko. Prejeli boste sporočilo, ali je listek dobiten.

  Če žrebanje še ni izvedeno, podatke shranite in preverite po žrebanju.

 • Kako preverim rezultate?

  V spodnjem meniju izberite Rezultati in prikazani bodo rezultati zadnjega žrebanja za vse igre. S klikom na pasico posamezne igre se prikažejo tudi rezultati preteklih žrebanj, za katere izplačila dobitkov še potekajo. Pri Lotu, Super Lotu in Eurojackpotu lahko preverite tudi vrednost in število dobitkov.
   

 • Kako si nastavim opomnik za vplačila?

  Na vstopni strani desno zgoraj izberite ikono za nastavitve in na seznamu vklopite igro, za katero želite opomnike, nato pa določite dneve in uro prejemanja.

 • Kako se prijavim na prejemanje novic?

  Na vstopni strani desno zgoraj izberite ikono za nastavitve in na seznamu vklopite Novice.

 • Kako pridem do naključnih številk?

  Pri posamezni igri izberite desno spodaj okroglo ikono za generator številk. Pri igrah Loto, Super Loto in TikiTaka na kroglici najprej določite, koliko številk boste igrali. Kroglico nato potegnite v smeri puščice ali potresite telefon. Če vam je prikazana kombinacija všeč, jo dodajte na listek, sicer potresite telefon za novo kombinacijo.

 • Kako shranim svoje najljubše številke?

  Pri posamezni igri izberite desno spodaj okroglo ikono za generator in pridobite naključno kombinacijo. Če vam je všeč, jo dodajte na listek in izbirajte naprej. Ob koncu izberite Zaključi in želene kombinacije shranite med svoje listke. Najljubše številke lahko izberete tudi ročno.

 • Kako poiščem najbližjo lokacijo?

  V spodnjem meniju izberite Lokacije. Omogočite uporabo podatka o svoji lokaciji in na zemljevidu bodo prikazana najbližja prodajna mesta. Pod zavihkom Seznam so razvrščena po oddaljenosti in opremljena s kontaktom ter delovnim časom. V meniju naslovne vrstice lahko omejite, katere vrste prodajnih mest naj bodo prikazane. Najbližje prodajno mesto lahko poiščete tudi preko 3D-prikaza.

 • Kako povežem svoj igralni račun z aplikacijo?

  Na vstopni strani zgoraj desno izberite ikono za nastavitve in se prijavite s podatki svojega igralnega računa. Tako boste vedno imeli vpogled v vsa svoja vplačila.

 • Kako ustvarim račun za igranje na spletu?

  Na vstopni strani aplikacije zgoraj desno izberite ikono za nastavitve in ustvarite račun na eloterija.si.