Pogosta vprašanja

Pomoč pri igranju 3x3 plus 6

 • 1. Igra 3x3

  3x3 je prva igra na srečo, kjer je žrebanje vsak dan in kjer je glavni dobitek vsak dan vreden 100.000 evrov. 
  3x3 vsebuje eno naključno programsko izbrano kartico, na kateri je v treh vrsticah in treh stolpcih natisnjenih devet številk ter serijska številka. V prvi vrstici A so natisnjene številke iz množice števil od 1 do 8, v drugi vrstici B so natisnjene številke iz množice števil od 9 do 16 in v tretji vrstici C so številke iz množice števil od 17 do 24. Šestmestna serijska številka je izbrana iz množice števil od 000001 do 175616.
  Računalniško žrebanje poteka vsak dan ob 13. uri. Predvajanje animacije žrebanja si lahko ogledate na www.eloterija.si in na vseh specializiranih prodajnih mestih.

  Z vplačilom do 13. ure tako sodelujete v žrebanju tistega dne.
  V igri je pet različnih kategorij dobitkov, glavni dobitek znaša vsak dan 100.000 evrov.

 • 2. Kako igrati

  Za sodelovanje v igri s klikom izberete število kartic in število zaporednih krogov. Izberete lahko največ deset kartic in največ sedem krogov. V primeru, da izberete sedem krogov, vam osmega podarimo.
  Cena kartice znaša 1,50 evrov. V primeru, da sodelujete v več zaporednih krogih, znesek plačila za posamezni krog pomnožite s številom krogov.

 • 3. Dodatne možnosti igranja

  Dodatne možnosti igranja omogočajo hitrejše, enostavnejše in atraktivnejše igranje in so v igri 3x3 na voljo le pri igranju prek spleta.

  3.1. Shranjeni listki

  Izbrano število kartic in  krogov lahko pred vplačilom (pred izbiro Dodaj v košarico / Vplačaj igro) s klikom na "Dodatne možnosti igranja / Shranjeni listki" shranite pod poljubnim imenom. Pri nadaljnjem igranju kartico v Dodatnih možnostih igranja preprosto poiščete, izberete in uporabite.

  3.2. Samodejno igranje
  Z vklopom funkcije "Samodejno igranje" v igri 3x3 avtomatsko sodelujete v izbranih žrebanjih. Edini pogoj za samodejno igranje je, da imate na igralnem računu dovolj sredstev. Samodejno igranje vklopite v štirih korakih:

  • kartico, s katero želite sodelovati, shranite,
  • v dodatnih možnostih igranja izberete samodejno igranje in poiščete kartico, ki ste jo predhodno shranili,
  • izberete dan oziroma dneve, ko želite, da se samodejno igranje izvede,
  • vklopite samodejno igranje s klikom na "Shrani" in "Vklopi samodejno igranje".


  Samodejno igranje se izvaja 11 ur pred zaključkom vplačil. V primeru, da je do zaključka vplačil tekočega kroga manj kot 11 ur in bi želeli v tem krogu sodelovati, vas prosimo, da za ta krog sami izvedete vplačilo.

  Primer:
  Vplačila za tekoči krog 3x3 sprejemamo vsak dan do 13. ure. Vplačilo pri samodejnem igranju se izvede vsak dan ob 2. uri (ponoči). V kolikor ste funkcijo samodejnega igranja vključili po 2. uri (ponoči), v tekočem krogu 3x3 še ne boste sodelovali.

  V kolikor se samodejno igranje zaradi tehničnih težav ali višje sile ne izvede, mora igralec vplačilo izvesti sam na www.eloterija.si