Pogosta vprašanja

Nakazilo na igralni račun

 • Kako nakažem sredstva na igralni račun?

  Za nakazilo sredstev na igralni račun lahko uporabite naslednje plačilne instrumente:

  • kartice - MasterCard, Visa in Maestro,

  • spletni banki - Abanet in Klik NLB,

  • mobilno plačevanje - Moneta, 

  • Potrdilo za nakazilo na igralni račun.

  Potrdilo za nakazilo na igralni račun

  Potrdilo za nakazilo na igralni račun lahko kupite na vseh specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije, enotah Pošte, Trafike 3DVA, BS OMV in MOL  (ne na BS Petrol). Najnižji znesek vplačila je 5,00 €, najvišji pa 100,00 €. Ob tem naj vas opozorimo, da vrednost Potrdila ne sme presegati limita največjega vložka – le-ta vam je vedno na voljo v vašem profilu.

  Naslednji korak – nakazilo na vaš igralni račun je popolnoma enostaven: ob prijavi v portal www.eloterija.si v rubriki Nakaži izberite Potrdilo in vnesite 12-mestno kodo. Denar je takoj na vašem igralnem računu in lahko pričnete z igranjem iger prek spleta.

  Potrdilo za nakazilo na igralni račun skrbno hranite vse do aktivacije. Če Potrdilo izgubite, denarja ne boste mogli nakazati na vaš igralni račun.

  Veljavnost potrdila je eno leto od dneva nakupa.

  Bančni spletni plačilni sistem: Abanet in NLB Klik

  Abanet in NLB Klik sta spletni banki za imetnike računov pri Abanki oziroma NLB. Po prijavi na www.eloterija.si v rubriki Nakaži izberite ustrezen bančni spletni plačilni sistem in preusmerjeni boste na stran izbrane banke, kjer izvedete nakazilo. Po potrditvi je denar kmalu na vašem igralnem računu.

  Kreditne kartice: Visa in Mastercard

  Po prijavi na www.eloterija.si v rubriki Nakaži izberite opcijo Kartica in preusmerjeni boste na varno stran banke.
  Pri nakazilu s kartico MasterCard v Addico banki zaračunavajo provizijo. Več si lahko preberete tukaj: https://www.addiko.si/quasi-cash-transakcije

  Mobilno plačevanje: Moneta

   

  Moneta Internet je storitev brezgotovinskega mobilnega spletnega plačevanja, ki jo uporabljajo naročniki Telekoma Slovenije in A1. Pri izbiri tega načina nakazila na igralni račun ste preusmerjeni na strani Mobitelove Monete, kjer vnesete številko vašega mobilnega aparata. Po vnosu preko SMS-a na mobilni aparat prejmete geslo, ki ga zopet vnesete in po potrditvi bo denar na vašem igralnem računu. Za nakazilo ste obremenjeni enkrat mesečno v okviru računa za uporabo mobilnega aparata.


  Plačilna kartica Maestro

  Po prijavi na www.eloterija.si v rubriki Nakaži izberite opcijo Kartica in preusmerjeni boste na varno stran banke.

   


   

 • Ali lahko na igralni račun nakažem z gotovino?

  Da, na vseh specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije (ne na enotah Pošte ali BS Petrol) lahko z gotovino kupite Potrdilo za nakazilo na igralni račun. Na potrdilu je izpisana 12-mestna koda, ki jo po prijavi vpišite v rubriko Nakazilo na igralni račun - Potrdilo za nakazilo na igralni račun. Izbirate lahko vrednosti med 5,00 € in 100,00 €.

 • Koliko znaša najnižje in koliko najvišje nakazilo na igralni račun?

  Najnižje dnevno nakazilo na igralni račun znaša 5,00 €, najvišje dnevno nakazilo na igralni račun pa znaša 1.000,00 €.